Andreea Marin, mai înfloritoare pe zi ce trece. „Întinerești. Iubirea chiar schimbă tot”

Andreea Marin este mai strălucitoare pe zi ce trece, lucru pe care l-au observat toți cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Fosta zână a surprizelor are 43 de ani, dar arată din ce în ce mai bine. Ba mai mult, în ultima perioadă de timp, Andreea Marin pare că întinerește. radiază de fericire și este mai strălucitoare ca niciodată.

Acest lucru a fost observat și de internaușți, care i-au comentat cele mai recente fotografii pe care vedeta le-a făcut publice pe contul său de socializare. În imaginile respetive, Andrea marin apare îmbrăcată într-o rochie scurtă, foarte viu colorată, în care arată ca o puștoaică.

„Zâna mea, întinerești. Iubirea chiar schimbă tot”, „Ești plină de viață”, „îți doresc ca viața să-ți ofere tot ce este bun și frumos pentru tine și fetița ta”, „Mărturia unei existențe împlinite se vede pe chipul tău”, „Arăți bine: tânără și frumoasă”, i-au spus prietenii virtuali.

 

 

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu, în prezent, cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în LibiaAndreea Marin este mama unei fete, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.

libertatea.ro

Tag: