Andra, emoționată înainte de recitalul de la Cerbul de Aur 2018. Artista urcă pe scena din Brașov pentru prima dată după 13 ani

Andra, din nou pe scena Festivalului Cerbul de Aur, eveniment ce va începe miercuri, 29 august, la Brașov. Artista a postat un mesaj în mediul virtual, în care mărturisește că are mari emoții. Fanii au încurajat-o și i-au trimis zeci de mesaje.

„Mâine seară ne vedem pe scena Festivalului Cerbul de Aur, la un super recital! Au trecut 13 ani de când am cântat pentru prima dată la acest concurs. Am mari emoţii… Să îmi tineţi pumnii şi vă aştept cu drag!”, a scris Andra pe Instagram. „Cerbul nu te merită! În 2005, trofeul trebuia să fie al tău!”, este comentariul pe care l-a lăsat un internaut la postarea Andrei.

„Mult succes pentru mâine seara. Sper să câştigi Cerbul de Aur!”, „Mult succes, îţi ţinem pumnii şi ne gândim la tine, suflet drag. Ştiu că vei face un spectacol minunat, cum faci de fiecare dată!”, i-au transmis admiratorii.

 

Iuliana Tudor va prezenta seara folclorică, la Cerbul de Aur 2018, iar stiliști de top se vor ocupa de imaginea sa. Așadar, ultima seară de la Cerbul de Aur, pe 2 septembrie, este dedicată folclorulul românesc autentic, dar și reinterpretărilor moderne.

libertatea.ro

Tag: