Anda Adam, luată la întrebări de mama ei. „Ai făcut baie goală în mare?”

Anda Adam a fost luată la întrebări de mama ei. Cântăreața a făcut cele mai neașteptate dezvăluiri despre ea.

Pe canalul ei de Youtube, Anda Adam a postat o înregistrare în care apare alături de mama ei. Cele două și-au pus cele mai neașteptate întrebări una alteia.
La un moment dat, Anda Adam a fost întrebată de mama ei: „Ai/n-ai făcut baie goală în mare?”.
Răspunsul cântăreței a fost: „Am. Am făcut baie goală în mare, dar nu m-am dus în mare goală. M-am dus în mare și în mare, în apă, am scos costumul de baie de pe mine. Deci… dar, da, se poate considera că am făcut baie goală în mare”.

„Ai înșelat?”, a mai întrebat-o pe Anda Adam cea care i-a dat viață.

 


„Mama mă întreabă asta, dacă am înșelat? Dar cine te-a pus să mă întrebi asta, Sorin? (n.r. soțul ei)… Da, am înșelat. Nu acum, pe Sorin, în viața mea… Vreodată am înșelat”, a venit replica artistei.

 

Mama Andei Adam a continuat cu o altă întrebare grea: „Ai făcut vreodată ceva ce nu ți-ai dorit și apoi ai regretat?”.

„Mda. Bine, am făcut mai multe lucruri pe care le-am regretat. Dar, am dat bani împrumut și am regretat că am dat bani împrumut pentru că am stricat și o prietenie frumoasă și nici nu am mai primit banii înapoi niciodată”, a explicat cântăreața.
Anda Adam are 38 de ani și este prezentă pe scena muzicală din România încă din anul 1999. Din anul 2015, cântăreața este căsătorită cu Sorin Andrei, împreună cu care are o fetiță, Evelin.

libertatea.ro

Tag: