Am intrat în casa ei și am FILMAT TOT! Cum arată camera de baie, bucătăria și garderoba Danielei Burlac - VIDEO

Am intrat în casa ei și am FILMAT TOT! Cum arată camera de baie, bucătăria și garderoba Danielei Burlac - VIDEO

De când a plecat din televiziune, Daniela Burlac și-a dedicat timpul altor treburi la fel de importante din viața ei. Blondina a visat dintotdeuna să aibă un loc doar al ei, așa că și-a cumpărat un apartament pe care l-a amenajat după placul și gustul ei. Și cum nouă ne plac exclusivitățile, ne-am luat camera în maini și am mers direct la ușa ei.

”Nu vă fac o mare excursie, nu am mult spațiu, dar este suficient pentru mine, aceasta este camera de zi, ea e prietena mea, ea mai mereu e aici” , ne-a spus Daniela. 

Imediat după ce i-am pășit pargul, Daniela, ca o gospodină veritabilă ne-a invitat direct în bucătărie. Ne-a spus că special pentru Kankan va găti ceva cu totul și cu totul special.

”Eu împreună cu Zuzea o să gătim o rețetă pe care eu recunosc am furat-o de la geniul bucătăriei Ion Crihan. Deci salata pe care o pregătim astăzi este cu ton proaspat, cu ceai de bergamot și susan, ăsta este elementul cheie” , a mai adăugat Daniela. 

Și n-om fi noi de la Kankan, dacă nu ne-am băga nasul peste tot. Ca să vă intrigăm și mai mult am acolo unde Daniela se dezgolește frumos.

”Țin neapărat să vă spun că mi-am dorit o cameră de baie în stil grotă și am bătut la cap designerii...până am găsit teracotă” , ne-a declarat fosta prezentatoare. 

Dacă v-am făcut curioși, urmăriți materialul de mai sus. 

 

Tag: , , , , ,