Alina Zotea, vizată de StopHam! Și-a parcat mașina într-un loc INTERZIS, a creat ambuteiaje și era cât pe ce să provoace un accident - VIDEO

Alina Zotea, vizată de StopHam! Și-a parcat mașina într-un loc INTERZIS, a creat ambuteiaje și era cât pe ce să provoace un accident - VIDEO

Deși are carnet, Alina Zotea se pare că nu știe toate regulile și semnele de circulație rutieră. Deputata liberală și-a parcat marți mașina într-un loc interzis, în imediata apropiere de Banca Națională a Moldovei.

Mercedes-ul Alinei a fost surprins de un șofer, parcat pe o bandă de circulație pe strada Constantin Tănase, zona din preajma BNM, unde există și semn de circulație ”Oprire interzisă”. Internautul a fotografiat mașina deputatei și a postat pozele pe Facebook, pe grupul ”Город без маршруток! Водители помогают пешеходам”.

Alina Zotea, vizată de StopHam! Și-a parcat mașina într-un loc INTERZIS, a creat ambuteiaje și era cât pe ce să provoace un accident - VIDEO Facebook, grupul ”Город без маршруток! Водители помогают пешеходам”

Ulterior, unul dintre membrii StopHam, care se afla în zonă, a mers și s-a convins de încălcare, a chemat Poliția de Patrulare și a mai pus și un abțibild pe parbrizul Mercedesului Alinei Zotea. La fel, el a observat că din cauza că deputata și-a parcat mașina greșit, în zonă s-au creat ambuteiaje, mulți șoferi fiind nevoiți să iasă de pe banda extremă dreaptă și să intre pe cea din mijloc.

Mai târziu, la fața locului a apărut și Alina Zotea, care însă a intrat repede în mașină și, la un pas să creeze o situație de accident, a plecat de acolo.

Tag: ,