Alexandru Lozanciuc: ”Ionel Istrati e balamut! Звездный вариант”! Cu ce l-a supărat atât de tare cântărețul de 26 de ani pe marele artist - VIDEO

Alexandru Lozanciuc: ”Ionel Istrati e balamut! Звездный вариант”! Cu ce l-a supărat atât de tare cântărețul de 26 de ani pe marele artist - VIDEO Alexandru Lozanciuc l-a criticat pe Ionel Istrati Canal 2
Alexandru Lozanciuc l-a criticat pe Ionel Istrati

Toată lumea știe că, de câțiva ani, Alexandru Lozanciuc și Ionel Istrati nu mai vorbesc, asta chiar dacă marele artist a fost cel care l-a ajutat pe cântărețul de 26 de ani să cucerească milioane de fani, scriind pentru el piesa ”Eu numai, numai”.

Se pare însă că Ionel a călcat pe bec, după colaborarea cu Lozanciuc. Artistul a povestit totul în emisiunea ”Vorbe bune cu Lilu” de la Canal 2. ”Mămica lui Ionel m-a rugat să scriu o piesă pentru fiul ei. Mie mi-o plăcut și îmi place cum cântă el. După ce i-am scris eu piesa asta, ”Eu numai, numai”, el a dat-o fără voia mea cazacilor. Cazacii o cântă în limba cazahă, iar acolo scrie așa: Muzica - Ionel Istrati, Text - Zaripov. Și eu îi zic: Ionică, eu n-am înțeles, ce e cu hohmele astea? Da el e balamut, tânăr, bate vântul!  Звездный вариант se numește. Și eu i-am spus: Ionică, bravo ție, am terminat întrebarea și am început să scriu pentru ceilalți”, a declarat Alexandru Lozanciuc.

Ascultați mai jos varianta în limba cazahă a piesei ”Eu numai, numai”, pe care Ionel Istrati a dat-o trupei Арай din Kazahstan fără acordul compozitorului melodiei, Alexandru Lozanciuc.

 

Tag: , , , , , ,