Adrian Ursu trage alarma: ”Natura și Dumnezeu ne impune respect... ” - FOTO

Adrian Ursu trage alarma: ”Natura și Dumnezeu ne impune respect... ” - FOTO Adrian Ursu/Facebook

În aceste momente, când întreaga țară este paralizată din cauza zăpăzii abundente, fiecare încearcă să facă ce poate. 

Adrian Ursu de exemplu trage alarma pe rețelele de socializare și roagă oamenii, dar și mass media să prevină toate riscurile și pericolele în urma acestei situații. 

”Fac un apel public! Rog jurnaliștii, posturile de radio și TV, site-urile, toată mass media să nu se axeze doar pe cazuri șocante, dramatice, tragice. Vă rog să preveniți toate riscurile, preveniți cei cu sobe, aragazuri improvizate. Ce se poate întâmpla, la ce să fim atenți. Pe lângă copaci să mergi, de ieri e clar foarte riscant, dar ce riscuri mai sunt: Se poate astupa hornul casei cu zăpadă? La casa noastră de exemplu de la greutatea zăpezii a căzut jos țeava de scurgere a apei de pe acoperiș”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook. 

Pe lângă toate, Adrian este șocat de forțele naturii și îndeamnă oamenii să fie calmi:

”Am două stări în mine, ca și voi, probabil: îmi place peisajul alb, curat, pur, admir frumusețea, dar simt că natura, universul, Dumnezeu ne impune respect, ne amintește să luăm în calcul, să nu ne facem planuri de 100%, să nu fim prea încrezători în forțele noastre. Doamne Ajută, că e jale!
P.S. : Să fi fost 1 ianuarie, probabil ar fi fost cel mai minunat cadou” , a mai adăugat acesta.  

Tag: , , , , , , ,