Adrian Ursu a făcut ANUNȚUL! Mare bucurie pentru mii de moldoveni - FOTO

Adrian Ursu a făcut ANUNȚUL! Mare bucurie pentru mii de moldoveni - FOTO Facebook

Adrian Ursu are planurile făcute deja pentru sărbătorile de iarnă. Artistul nu va fi în țară de Revelion, pentru că și-a luat deja bilet pentru Statele Unite ale Americii.

Împreună cu Ionel Istrati, Adrian planifică să susținăo serie de concerte peste ocean. Primul va fi chiar în noaptea dintre ani, la Chicago. Adrian și Ionel vor sărbători venirea Anului Nou împreună cu moldovenii și românii care își vor rezerva mese în restaurantul Little Bucharest.

Mai mult, dacă sunt moldoveni sau români din SUA care vor ca cei doi artiști să vină și în orașul lor, în acea perioadă, le pot scrie. ”Mă bucur să vă anunț că vom avea concerte în SUA! De Revelion, la Chicago, iar după, în mai multe orașe din America! Venim să cântăm pentru concetățenii noștri dornici de muzică și dans! Vom familiariza și prietenii lor americani cu o mică parte din cultura noastră bogată: melodii populare din folclorul nostru bogat și șlagărele naționale! Prieteni, scrieți-ne în ce orașe din SUA sunt cei mai mulți și veseli moldoveni?”, a anunțat Adrian Ursu pe Facebook.

Cu detalii despre următoarele concerte din SUA, în perioada sărbătorilor de iarnă, cei doi artiști spun că vor reveni mai târziu.

Tag: , , , , , , , , , ,