Adevăratul motiv pentru care Adela Popescu a renunțat la cariera muzicală

Adela Popescu a devenit mamă pentru a doua oară la sfârșitul anului trecut, după ce, în vara anului 2016, l-a adus pe lume pe Alexandru. În ultimii ani, vedeta s-a concentrat pe cariera în televiziune, renunțând la muzică. Prezentatoarea „Vorbește lumea” a vorbit pentru prima dată, după mult timp, despre motivele pentru care nu a mai urcat pe scenă.

Adela s-a retras  din trupa Dj Project, după ce a rămas însărcinată. Întrebată dacă plănuiește să revină curând la muzică, artista a glumit, mimând că-și verifică agenda de concerte. „E complicat. Dacă scoți o piesă, iar ea intră pe radio, trebuie să te duci la concerte cu ea, ca să scoți bani. Or eu nu am timp să merg la concerte în acest moment”, a explicat artista, live pe pagina de Facebook a revistei ELLE. Mai mult, Adela a dezvăluit că nu mai cântă nici măcar acasă, când se joacă cu băieții ei. „Să știi că nu prea le cânt. E greu în această perioadă.

Pe cel mic aproape că ajung să-l ignor, ca să nu-l fac să sufere pe Alexandru, care la vârsta asta înțelege mai multe.  Îl alăptez pe Andrei, îl pun în pătuțul lui și mă întorc repede la Alexandru”, a declarat Adela în cadrul aceluiași interviu.
libertatea.ro

 

Tag: