Adelina Pestrițu vorbește pentru prima dată despre noul iubit, după ce a fost surprinsă de paparazzi alături de el - VIDEO

Adelina Pestrițu vorbește pentru prima dată despre noul iubit, după ce a fost surprinsă de paparazzi alături de el - VIDEO Kanal D / Teo Show

Adelina Pestrițu se pare că e îndrăgostită din nou. După despărțirea de Speak, fosta prezentatoare TV a stat o perioadă singură, timp în care se pare că s-a redescoperit.

Totuși, vedeta a decis ă singurătatea nu e pentru ea, așa că și-a găsit repede un nou iubit. Ea a fost surprinsă alături de un tânăr arătos, în timp ce se întorceau în doi de la cumpărături, cu mașina lui.

Mai mult, în aceeași zi, spre miez de noapte, tânărul care este cunoscut în anturajul monden după porecla ”Fucky” a ieșit la plimba alături de cățelușul Adelinei, Nobby.

La prima apariție publică a Adelinei, după difuzarea acestor imagini, jurnaliștii au sperat că o vor face pe vedetă să vorbească pentru prima dată public despre noul iubit, însă fosta prezentatoare a dus subiectul într-o cu totul altă direcție, când a fost întrebată despre relație.

Tag: , , , , , , ,