Adelina Pestrițu a îmbrăcat rochia de mireasă. Când se căsătorește

Adelina Pestrițu a îmbrăcat rochia de mireasă pentru o sedință foto. Vedeta a oferit un interviu revistei ghidulmiresei.ro, ediție ce va fi prezentă la Târgul de nunți de la Romexpo. Bruneta a mărturisit că își dorește o nuntă tradițională.

 

“Mi s-a părut cel mai bun moment pentru a realiza un astfel de shooting. În curând voi fi mireasă și acest “fitting” m-a ajutat să-mi fac o idee despre cum mi-aș dori să arate rochia mea de mireasă. Mi-a plăcut să mă transform de la un cadru la altul, dintr-o mireasă sexy într-una boema, visătoare, romantică și chiar o prințesă….

Pentru ziua cea mare mi-ar plăcea la nebunie să am două rochii. Una să fie gândită special pentru ceremonia religioasă, cu un model cuminte și decent, iar cealaltă pentru petrecere, care să aibă accente și detalii sexy și îndrăznețe”, a mărturisit Adelina Pestrițu în cadrul interviului pentru revista Ghidul Miresei.

 

Adelina Pestrițu, nuntă atipică

 

”Totul va fi atipic. Nu-mi plac nunțile la indigo. Îmi place originalitatea și să găsesc frumusețea în lucruri la care oamenii nici nu s-au gândit. La nunta noastră nu se va fura mireasa, nu pentru că ginerele se va impune, ci pentru că în primul rând mireasa este cea care nu se va lăsa furată. Mi se pare deja ultra-folosită această metodă de amuzament și o excludem din start.

Cât despre obiectele pe care se spune că este bine să le am asupra mea, unul de împrumut, unul albastru, unul nou, mă voi gândi mai în detaliu. Nu exclud varianta. Va fi o nuntă cu tradiții reinterpretate în viziunea noastră. Vrem să ne distrăm invitații, nu să-i plictisim cu obiceiuri pe care le pot vedea la orice altă nuntă”, a mai spus Adelina Pestrițu pentru Ghidul Miresei.

 

clickpentrufemei.ro

Tag: