Adele a început să se vadă cu alți bărbați după despărțirea de soțul său

Cântăreața britanică Adele, care a anunțat la finalul săptămânii trecute că s-a despărțit de soțul său Simon Konecki, a început să se vadă cu alți bărbați, în special americani.

Presa britanică scrie că artista de 30 de ani le-a cerut prietenilor apropiați din Statele Unite să îi aranjeze întâlniri cu alți bărbați fiind pregătită să meargă mai departe după despărțirea de soțul său. „Era încântată să se întâlnească din nou cu bărbați.

Acum este în faza de curtare”, a declarat o sursă apropiată cântăreței pentru The Sun. Acesta a adăugat că Adele ”acceptă că s-a încheiat cu Simon definitiv și că nu mai este cale de întoarcere. Ea le-a cerut prietenilor să-i găsească potențiale întâlniri, dar nu vrea să se grăbească”.

După ce un reprezentat al artistei a anunțat că Adele și soțul său au divorțat, The Sun a dezvăluit că cei doi duceau vieți separate de mai mult timp. În ultima perioadă, cântăreața și-a petrecut cea mai mare parte a timpului în Los Angeles, în timp ce Simon a rămas în Marea Britanie. Artista în vârstă de 30 de ani s-a căsătorit în 2016, după o relație de cinci ani, cu Simon Konecki, fondatorul drop4drop, o organizaţie de caritate ce luptă pentru accesul global la apă potabilă curată. Cei doi au împreună un fiu de 6 ani, pe Angelo. Cel mai bine vândut artist născut la Londra, Adele este cunoscută pentru albumele ei de top: „19”, „21” şi „25”.

libertatea.ro

Tag: