Această zodie va fi ÎNȘELATĂ în luna septembrie! Nu-i va merge bine pe plan SENTIMENTAL

Această zodie va fi ÎNȘELATĂ în luna septembrie! Nu-i va merge bine pe plan SENTIMENTAL Colaj: Kankan.md, Foto: Pinterest

Luna septembrie este o lună nu foarte norocoasă pentru unii nativi din punct de vedere emoţional.

Zodia care va fi înşelată este Berbecul, având în vedere că în ultima vreme l-a luat gura pe dinainte de prea multe ori, jignindu-şi poate partenerul.

Această zodie va fi ÎNȘELATĂ în luna septembrie! Nu-i va merge bine pe plan SENTIMENTAL PinterestBerbecii sunt genul de parteneri care caută mereu noi provocări, ceea ce înseamnă că îşi urmează aproape mereu instinctele. Majoritatea berbecilor sunt lipsiţi de loialitate şi îşi urmează interesul pe termen scurt. Berbecii au nevoie de laude din partea partenerilor pentru a nu se angaja în alte relaţii din cauza că simt nevoia să fie mereu admiraţi. Nativii din berbec au mari slăbiciuni când vine vorba de sexul opus. Se aprind repede însă îşi şi pierd interesul odată ce au cucerit ce cred ei că era de cucerit. Aşadar, dacă partenerul vostru este Berbec, ar trebui să acţionaţi cu precauţie.

Pe de altă parte, femeile din Berbec, spre deosebire de bărbaţi, nu sunt atât de aprige şi tocmai de aceea şansele că să fie înşelate cresc. Potrivit statisticilor, 60% dintre femeile Berbec cu relaţii stabile sunt înşelate cel puţin o dată.

Această zodie va fi ÎNȘELATĂ în luna septembrie! Nu-i va merge bine pe plan SENTIMENTAL Pinterest

Tag: , , , , , , ,