Această zodie va fi ÎNȘELATĂ în luna august! Ce i se va întâmpla

Această zodie va fi ÎNȘELATĂ în luna august! Ce i se va întâmpla

Fidelitatea este un lucru prețios, însă pentru menținerea ei este nevoie de mult efort. Dacă unele persoane își găsesc fericirea în loialitatea față de persoana iubită, altele ajung să facă pași greșiți.

În luna August, una dintre zodii va fi victima, iar alta va comite greșeala, scrie antenastars.ro. Cel înșelat e posibil să întâlnească o salvare care să-l scape de durere, în timp ce nativul care înșală va fi descoperit într-un fel greu de imaginat, făcându-l extrem de vulnerabil, atât în plan social, cât și în planul financiar.

Săgetătorul este cel care va fi înșelat în August, dar cu puțin noroc va trece peste ca prin minune. Nu va rămâne indiferent la ce i s-a întâmplat, dar o pernă e deja pusă să-l prindă în caz că va cădea.

Cel ce va înșela este nativul Berbec, fiind tentat de multă vreme de către o cunoștință nou făcută. Relația cu ”amantul” sau ”amanta” are șanse să reziste presiunilor și următoarelor situații doar dacă este o dragoste și o chimie reală la mijloc, însă sunt sfătuiți să nu riște.

 

Tag: , , , , , ,