A văzut moartea cu ochii! Un magician celebru s-a împușcat în gură după ce a vrut să prindă un glonț. Imagini șocante – VIDEO

A văzut moartea cu ochii! Un magician celebru s-a împușcat în gură după ce a vrut să prindă un glonț. Imagini șocante – VIDEO colaj KanKan.md, Foto: thesun.co.uk
Magicianul a executat singur numărul pentru că nimeni nu a vrut să îl ajute

Magicianul David Blaine a trecut prin momente de groază, în urma unui număr de magie eșuat.

Magicianul în vârstă de 43 de ani a încercat în acest număr de magie să prindă un glonț în gură, un experiment pe care l-a mai încercat și în anul 2010.

În acest experiment, Blaine trebuia să prindă glonțul lansat dintr-o armă într-un suport special pe care acesta îl ținea în gură. Problema a apărut din cauza suportului pe care Blaine îl ținea în gură, care nu era stabil.

După ce Blaine a tras de sfoara care a activat trăgaciul, glonțul a distrus suportul special din gura lui Blaine și magicianul a mărturisit că a trecut printr-un moment de groază.

”Când a ajuns glonțul în suport, am auzit un țiuit puternic în urechi și am simțit un impac foarte puternic în spatele gâtului. Eram convins că glonțul mi-a trecut prin ceafă și că tocmai am murit. Imediat mi-am dat seama că mă doare și că sunt viu. Suportul a fost distrus, dar am supraviețuit”, a explicat Blaine, potrivit antena3.ro.

Tag: , , , , , ,