A treia ediție le-a purtat NOROC! Trupa ”Comedy Zebra Show”, trimisă de public în finala ”iUmor” - VIDEO

A treia ediție le-a purtat NOROC! Trupa ”Comedy Zebra Show”, trimisă de public în finala ”iUmor” - VIDEO captură YouTube

Dintre toți concurenții celei de a treia ediții a emisiunii ”iUmor”, trupa ”Comedy Zebra Show” a câștigat cele mai multe voturi din partea publicului Antena1, în aplicația iUmor și va merge în finală.

Cei șapte membri din Chișinău au fost nelipsiți din fiecare sezon, însă este prima dată când ei câștigă și votul telespectatorilor.

”Oameni buni, două ediții iUmor au fost crude și nemiloase cu noi. Ajutați care și cât poate cu un like și cu un vot în aplicația iUmor! Bogdaproste, să vă deie Dumnezeu sănătate”, a fost apelulu băiețiilor către public, înainte de a urca pe scenă.

A treia ediție le-a purtat NOROC! Trupa ”Comedy Zebra Show”, trimisă de public în finala ”iUmor” - VIDEO Foto: a1.ro

Numărul lor de pe scena ”iUmor” i-a impresionat pe jurați, care s-au distrat copios la glumele și scenetele acestora, însă prezența lor a stârnit și controverse între aceștia.

”Ați evoluat și este pentru prima dată când mă uit cu plăcere 100% la voi”, le-a spus Cheloo.

”Eu mă declar cel mai mare fan al vostru și vă consider cea mai bună trupă din România. Și când spun România, mă refer la cea mare. De aceea, în calitate de fan principal, nu accept să aveți în timpul unui număr iUmor momente care să scârțâie. Au fost și, cum sunt cel mai mare fan trebuie să fiu și cel mai mare critic. Mai ales că știu că numărul ar putea fi perfect. De aceea eu vă dau ”nu””, a declarat Bendeac, stârnind uimirea colegilor lui.

Tag: , , , , ,