A luat o pauză de la televiziune și s-a apucat de drumeții. Despre ce jurnalist este vorba! FOTO

Plin de noroi și cu casca pe cap în mijlocul Codrilor. Așa a fost surprins prezentatorul TV, Alexandru Fosa.

Acesta a uitat de lumina reflectoarelor de la televiziune și s-a apucat să facă drumeții pe meleagurile pitorești ale Moldovei. Tânărul jurnalist și-a luat inima în dinți și a pornit într-o adevărată aventură pe ATV. Timp de mai bine de cinci ore, Alexandru Fosa, alături de colegii săi de la Complexul Etno-Cultural Vatra, au colindat pădurile din raionul Strășeni. Ceea ce a urmat a depășit orice așteptare, povestește Alexandru.

Player video
 
 
00:00
 
00:00
 
 
 
 

Traseul plin de noroi, denivelări, arbori seculari i-a dat bătăi de cap, însă a reușit repede să învețe cum se conduce un ATV și a trecut cu brio provocarea.

„Aventura a început la Complexul Etno-Cultural Vatra, care pune la dispoziția oaspeților astfel de ATV-uri. A urmat un traseu anevoios, însă pot afirma cu certitudine că a fost aventura vieții mele. Am mers pe patru roți aproape 20 de kilometri, am vizitat Mănăstirea Căpriana și am rămas impresionați de Stejarul lui Ștefan cel Mare din aproapierea satului Scoreni. Este o modalitate extraordinară pentru cei care vor să scape de agitația orașului și să aibă o aventură plină de distracție și adrenalină”, a declarat Alexandru Fosa pentru portalul nostru. Prețul pentru o călătorie cu ATV-ul prin Codrii Moldovei variază între 499 și 2499 de lei pentru o persoană.

 

 

Tag: