7 replici de agățat nerecomandate bărbaților

7 replici de agățat nerecomandate bărbaților

foto: eligiblemagazine.com

Până în prezent nu s-a inventat replica perfectă de agățat. Mulți bărbați o dau însă în bară deseori, cu unele expresii deocheate.De-a lungul timpului, însă, au unele replici au intrat în lista neagră. Machomen.ro a făcut această listă, pe care toți bărbații trebuie să o cunoască.

“Îmi cer scuze că te deranjez, dar…”

Dacă te comporți ca și când pare că o deranjezi sau o plictisești, ghici ce? Sigur o vei face să se simtă ciudat în prezența ta! Mai bine comportă-te ca și când ea deja se simte atrasă de tine și s-ar putea chiar să ajungă să fie atrasă de tine în final!

“Pot să-ți iau ceva de băut?”

Dar dacă primele tale cuvinte care-ți ies pe gură IMEDIAT ce ai întâlnit o femeie sunt cele de mai sus, atunci, în acest caz, nu procedezi deloc corect. S-ar putea ca respectiva să creadă că tu dorești ceva mai mult de la ea.  Orice bărbat care se respectă nu va face niciodată o asemenea greșeală.

Folosirea unor replici auzite în filme sau diverse emisiuni TV

Nu este deloc recomandat s-o bombardezi cu o serie de replici de agățat răsuflate consecutive. Nu vei face altceva decât s-o plictisești teribil și să-și piardă orice urmă de interes în ceea ce te privește.

“Salutare, fetelor/doamnelor”

Femeile vor să se facă plăcute în ochi altora prin unicitatea calităților de care dispun. Ele nu vor să fie plăcute doar pentru simplul fapt că sunt femei și-atât. Dacă tot vrei să fii direct atunci când dorești să agăți o femeie, mai bine spune-i ceva de genul “Am stat mai la distanță și te-am admirat ceva vreme, remarcând că debordezi de energie și chiar mi-aș fi făcut procese de conștiință pentru tot restul zilei dacă nu veneam să te cunosc și să aflu ce fel de persoană ești.

Monologul interminabil

Oamenii mai obișnuiesc să judece alte persoane pe care le întâlnesc pe baza experiențelor de care au parte în viața de zi cu zi. Astfel, când aceștia sunt abordați de un străin cu un monolog extrem de lung, atunci acel străin poate fi considerat bolnav mental. Sau te poți gândi că respectiva persoană vrea ceva anume de la tine.

“Prietenii mei spun/cred…”

Folosește-te de propriile tale cuvinte, evitând să-i spui că ai venit să vorbești cu ea pentru că așa ți-a zis un prieten. Astfel de vorbe nu dau bine deloc în fața unei femei!Aceeași tactică o poți folosi și în cazul în care un prieten de-al tău dorește să agațe pe cineva. În loc să îi faci tu toată treaba sau să mergi cu el de mână în fața unei femei, șoptindu-i ce are de zis, mai bine lasă-l să se descurce singur..

Muțenia

Se spune că, dacă nu profiți de toate ocaziile ce ți se oferă, atunci cu siguranță le vei rata pe toate. Așa că este mai bine să abordezi o femeie imediat și să discuți cu ea, chiar dacă pornești de la un simplu “Bună”. Nu sta pe gânduri și nu aștepta să-ți vină pe buze sau în minte replica genială. Mai mult, nu sta și te uita la ea ca la o statuie, fără să-i spui nimic. Îndrăznește să deschizi gura și să începi o conversație. Sigur ea nu te va mușca și nici nu va veni sfârșitul lumii dacă faci asta.
Tag: , , , , , ,