7 lucruri neștiute despre orgasmul bărbaților! Câți litri de spermă produc de-a lungul vieții și care sunt zone similare cu punctul G

7 lucruri neștiute despre orgasmul bărbaților! Câți litri de spermă produc de-a lungul vieții și care sunt zone similare cu punctul G
colaj KanKan.md

Dacă v-aţi întrebat ce este diferit în materie de orgasm între femei şi bărbaţi sau de ce unii bărbaţi nu ejaculează atunci când au orgasm, iată şapte astfel de secrete ale reprezentanţilor sexului tare.

Orgasmul nu e totuna cu ejacularea

Bărbaţii sunt capabili să ajungă la climax fără a ejacula fluid seminal. În fapt, un mic procent de bărbaţi au doar orgasme uscate, în antiteză cu majoritatea care se bucură de ambele tipuri.

Sperma poate depăşi viteza unui olimpic la atletism

Când este ejaculată, sperma poate ajunge la o viteză de 45 de kilometri pe oră, viteză care, întâmplător, este cea atinsă de atletul olimpic Usain Bolt.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Şi bărbaţii au zone similare cu punctul G

Bărbaţii au chiar trei astfel de zone, a cărora stimulare poate produce senzaţii intense, similare cu cele ale punctului G în cazul femeilor. Acestea ar fi frenul penisului, perineul şi prostata o glandă aflată la intersecţia aparatului urinar cu aparatul reproducător masculin, situată în faţa rectului şi sub vezica urinară. 

Cei mai mulţi bărbaţi sunt cei ”de şapte minute”

Bărbatul are nevoie, în medie, de şapte minute pentru a ejacula.

Bărbaţii ejaculează o cantitate considerabilă de spermă de-a lungul vieţii

Se estimează că majoritatea bărbaţilor ejaculează aproximativ 53 de litri de spermă în decursul vieţii lor.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Bărbaţii şi ”punctul fără întoarcere”

Renumiţii cercetători americani în materie de sex Masters şi Johnson au numit punctul ”Inevitabilitatea ejaculării” după ce au conchis că majoritatea bărbaţilor au orgasm după o anumită perioadă de stimulare, dincolo de care nu mai pot opri inevitabilul orice ar face, scrie adevărul.ro.

Orgasmele bărbaţilor sunt mai scurte decât ale femeilor

Orgasmele bărbaţilor sunt mai scurte decât ale femeilor. Orgasmul femeilor durează în mod normal 20 de secunde, dar pot depăşi această limită, în timp ce cele ale bărbaţilor durează între 5 şi 22 de secunde, în cazuri excepţionale.

Tag: , , , , , , , ,