3 accesorii SURPRIZĂ care reprezintă un MUST HAVE în vara anului 2017 - FOTO

3 accesorii SURPRIZĂ care reprezintă un MUST HAVE în vara anului 2017 - FOTO colaj KanKan.md, Foto: Instagram, pinterest.com

Ai o slăbiciune pentru accesorii? Te anunțăm că vara aceasta cu siguranţă în garderoba ta se află deja trei dintre cele mai importante trenduri ale sezonului de primăvară/vară 2017. Aşa cum bine ştim, regulile în modă nu există, iar dacă sunt, multe fashioniste au demonstrat că este extrem de plăcut ca acestea să fie încălcate.

Anul 2017 vine cu cele mai stylish accesori, adoptate în moduri neaşteptate.

Genţi tip coşuri. Acest model poate influenţa foarte uşor ţinuta pe care o adoptăm. Deşi ne duce cu gândul la o zi obişnuită de picnic, geanta tip coş poate fi o alegere perfectă pentru un look romantic. De la împletituri simple, clasice, până la cele complexe şi detalii care să ofere un plus de efect, cu siguranţă această geantă trebuie să se regăsească în garderoba feminină.

3 accesorii SURPRIZĂ care reprezintă un MUST HAVE în vara anului 2017 - FOTO Foto: one.ro

Cizme cowboy. Chiar dacă nu par tocmai potrivite pentru sezonul cald, cizmele cowboy sunt alegerea perfectă pentru orice ţinută menită să aducă un aer proaspăt stilului tău. Cu un vibe tribal, acest model tradiţional aduce în lumină multiple microtrenduri alături de care pot forma un duo complex, notează one.ro.

3 accesorii SURPRIZĂ care reprezintă un MUST HAVE în vara anului 2017 - FOTO Foto: one.ro

Eşarfe/bandane. De la eşarfele skinny trecem direct la faimoasele bandane care pot înlocui graţios orice chocker. Alege să porţi o bandană cu nodul în faţă, într-o manieră lejeră sau opteaz pentru o eşarfă multicoloră, de lungi dimensiuni, ale cărei capete să pice pe spate.

3 accesorii SURPRIZĂ care reprezintă un MUST HAVE în vara anului 2017 - FOTO Foto: one.ro

Tag: , , , , ,