22 de camere, 7 șeminee și piscină acoperită: Cum arată casa de vis pe care Michael Douglas și Catherine Zeta Jones au dat 4,5 milioane de dolari

22 de camere, 7 șeminee și piscină acoperită: Cum arată casa de vis pe care Michael Douglas și Catherine Zeta Jones au dat 4,5 milioane de dolari

După ce au vândut proprietatatea din Westchester County cu aproape 20,5 milioane de dolari, Michael Douglas și Catherine Zeta Jones au reinvestit o parte din banii obținuți într-o altă casă. Și pentru un sfert din suma încasată au luat acum o locuință foarte interesantă în apropiere de New York.

Casa construită în 1930 este denumită Long Meadow și se află la 40 de kilometri distanță de Manhattan, unde cei doi actori mai au o locuință. 

Cu o suprafață de 4,85 de hectare, proprietatea situată de-a lungul râului Hudson are 22 de camere, din care opt sunt dormitoare, precum și dotări de lux, de exemplu o piscină acoperită.

La capătul unei alei care străbate domeniul acoperit cu peluze cu gazon și numeroși arbori se află casa ridicată în stil georgian cu trei ataje.

 

Pe lângă numeroasele camere, aceasta dispune și de șapte șeminee și zece băi, plus două toalete de serviciu, o terasă spațioasă și un garaj în care încap patru mașini.

Pe lângă cele două dormitoare rezervate oaspeților, dormitorul principal are zonă proprie de relaxare, dressing și o baie opulentă.

Din living se ajunge ușor în zona de servire a mesei, cu un perete roșu lăcuit, șemineu și un candelabru impozant, iar bucătăria cu toate dotările necesare are o insulă din lemn alb care servește ca masă pentru micul dejun și ca spațiu de depozitare, grație sertarelor și rastelului pentru sticlele de vin.

La nivelul inferior al casei se află vasta piscină acoperită, ideală pentru familia cu doi copii adolescenți.

În exterior se află terasa încăpătoare de pe care poate fi admirat râul Hudson. Tot aici se află și o bucătărie de vară. 

Michael Douglas și Catherine Zeta Jones dețin un portofoliu impresionant de proprietăți imobiliare: ei au în Manhattan un apartament cu o priveliște splendidă spre Central Park.

Catherine a mai investit și în Țara Galilor, cumpărând o casă vastă în Swansea pentru perioadele în care familia se află în Marea Britanie, relatează Daily Mail.

Cuplul a vândut precedenta proprietate după un îndelungat proces de renovare, dar a avut probleme în cedarea vilei din Insulele Baleare (Spania), pe care Michael Douglas o deține în coproprietate cu fosta soție, Diandra Douglas.

În luna mai, actorul și-a folosit vocea pe fundalul sonor al clipului de promovare a proprietății din Baleare, cu o suprafață de teren de 100 de hectare, în încercarea de a crește șansele de vânzare.

 

În 2014, Michael a cerut 60 de milioane de dolari pentru proprietatea cu două căsuțe și cinci apartamente. 


După trei ani, actorii au fost nevoiți să reducă prețul la 45 milioane de dolari, apoi la 40 de milioane de dolari în ianuarie 2018. În octombrie anul trecut, Douglas și Zeta Jones au decis să retragă de pe piață domeniul din Baleare.

eva.ro

Tag: