12 MOTIVE pentru care trebuie să mergi la DORfest! Un târg cu de toate și bunătățuri gătite de gospodine iscusite, dar și multe altele te așteaptă la Moșia Ciuhrii - VIDEO

12 MOTIVE pentru care trebuie să mergi la DORfest! Un târg cu de toate și bunătățuri gătite de gospodine iscusite, dar și multe altele te așteaptă la Moșia Ciuhrii - VIDEO

Pentru week-endul 9-10 septembrie nu-ți fă alte planuri, pentru că mergi la DORfest, festival care se desfășoră la Moșia Ciuhrii din Gordinești, Edineț. Acolo va fi atât de multă distracție, încât n-o să ai nicio clipă pentru a te plictisi.

Mai mult, ca să înțelegi de ce merită să nu stai acasă în acele zile, ți-am pregătit mai jos 12 motive pentru care trebuie neapărat să-ți faci check-in la DORfest 2017:

1. Vei fi înconjurat de natura specială a zonei Edineț care mai este numită si Elveția Moldovei. În zonă există rezervația naturală La Castel în care vei da peste păduri virgine, grote, peșteri și formațiuni stâncoase rare. Natura te invită să o vizitezi la DORfest!

2. 2 zile de muzică faină – Gândul Mâței aduce la DORfest un rock autentic moldovenesc, Ansamblul Plăieșii vor însufleți moșia cu voci masculine extraordinare, Maria Iliuț pune pe masă frumusețea tradițională, Daniel Bălan ne va vrăji pe toți cu vocea lui suavă. Get ready to DANCE and forget!

3. Vom învăța împreună că veșnicia începe la sat. Vei vedea că la DORfest timpul obișnuiește să stea în loc datorită locației. Moșia Ciuhrii e visul oricui vrea să se retragă la țară, vei vedea cu ochii tăi!

12 MOTIVE pentru care trebuie să mergi la DORfest! Un târg cu de toate și bunătățuri gătite de gospodine iscusite, dar și multe altele te așteaptă la Moșia Ciuhrii - VIDEO

4. Cutremurăm Nordul cu râsul nostru pentru că pe scenă urcă Zebra Show care vor aduce umorul autentic moldovenesc pe scena festivalului. So simple, but so FUNNY!

5. Vei trăi complet experiența naturii pentru că am pregătit pentru voi un DORmitor de vară plin de vise plăcute și atmosferă de poveste.

6. Cea mai mare petrecere cu RUG se întâmplă la Dorfest. Dansăm ca scânteile în foc după ce am stins toate dorurile. Ne asteaptă o noapte albă plină de magie și GOOD VIBES!

7. Festivalul va fi decorat cu obiecte reciclate din sat așa că ai ocazia să descoperi obiecte ale străbunilor de care nici nu bănuiai. Ne distrăm și ne educăm în cultura tradițională

8. Nu vei avea timp să te plictisești pentru că pe lângă muzica faină coacem pentru voi ateliere creative care vor pune la treabă oamenii mari și mici!

9. Oamenii mici sunt invitații de onoare la această ediție. Am pregătit pentru ei ateliere de pus în mișcare degețelele și imaginația, iar pentru spiritul vacanței punem la punct un mini parc de distracții unde se vor bucura liberi de festival. Kids ROCK!

10. Toți yoghinii sunt chemați în veșnicia livezii Ciuhrii să respire și să se miște conștient alături de Nadejda Grosu. Ia o pauză de la agitația festivalului și hai să îți amintești ce gust are liniștea dinăuntrul tău. De la DORfest pleci și distrat și ZEN!

11. Vei scotoci la cel mai aprovizionat târg din NORD. Produse tradiționale, autohtone, handmade, vintage și multe alte surprize te așteaptă să le iei acasă. Amintiri pe bune!

12. Vei avea ocazia să guști bunătăți de la bunicile DORfest care vor coace pentru voi preparate tradiționale și delicioase. Noi abia le așteptăm!

12 MOTIVE pentru care trebuie să mergi la DORfest! Un târg cu de toate și bunătățuri gătite de gospodine iscusite, dar și multe altele te așteaptă la Moșia Ciuhrii - VIDEO Ne vedem la DORfest
Ne vedem la DORfest

Tag: , , ,