12 locuri unde trebuie să faci sex cel puțin o dată-n viață

12 locuri unde trebuie să faci sex cel puțin o dată-n viață

foto: timenewsfeed.wordpress.com

Viața trebuie trăită la maxim, altfel momentele unice vor trece pe lângă noi fără să le simțim. Iar cum într-un cuplu contează foarte mult și sexul, acesta trebuie condimentat de câte ori este posibil.Sexul nu trebuie să fie monoton, iar schimbarea locațiilor este binevenită. Therichest.com a realizat un top cu 12 locații în care trebuie să faceți sex cel puțin o dată-n viață.

Sub o cascadă

În Moldova, de exemplu, există cascada de la Saharna. Totuși, pentru că este vizitată de foarte multă lume, nu este un loc tocmai recomandat. Mai bine ați căuta una în afara țării, mai lipsită de civilizație în anumite perioade ale anului.

În avion

Nu vă recomandăm în nici un caz cursele regulate. Dacă aveți ocazia să închiriați un avion de mici dimensiuni, atunci puteți lua în calcul ideea.

Pe plajă

Nu sunt prea multe plaje în țara noastră. Însă, dacă găsiți una cu nisip moale și fără mulți oameni, ați putea să bă gândiți la această opțiune.

Pe capota mașinii

Ar fi o imagine ca-n filmele de la Hollywood. Important este să nu deteriorați mașina, mai ales dacă e luată în leasing.

În ascensor

Nicidecum nu sunt recomandate ascensoarele blocurilor de locuit sau ale birourilor. Doar dacă nu mai este nimeni în clădire și sunteți siguri să ieșiti teferi de acolo.

Pe stadion

În timpul meciurilor nici bărbații nu sunt gata pentru așa experiență, dar nici stadionul nu e locul potrivit. Așa că așteptați sfârșitul sezonului fotbalistic.

Pe acoperiș

Dacă acoperișul blocului în care locuiți este într-o stare bună, cel puțin vă puteți delecta cu o priveliște minunată asupra cerului. Dacă va fi mai mult decât atât, ține doar de voi.

În parc

Parcurile au și locuri mai îndepărtate, în care nu prea calcă oamenii. Așa că, mai bine să vă gândiți de câteva ori, până faceți asta acolo.

Pe o barcă

Dacă vă luați o barcă pe Prut sau Nistru, va fi complicat, pentru că malurile sunt aproape. Aveți șanse doar pe Dunăra sau în largul unei mări.

La teatru sau cinematograf

Ține de dorința fiecăruia unde-și manifestă dorința sexuală. Totuși, aveți grijă să nu deranjați spectatorii.

Într-o sufragerie cu șemineu

Dacă plecați în vacanță și vă închiriați un apartament sau o casă cu șemineu, luați în calcul această opțiune.

Sub duș

Aici nimeni nu vă poate deranja intimitatea și plăcerile. Exprimați-vă cât mai deschis cu persoana iubită.

foto: therichest.com

Tag: , , , , , , , , , , , , , , , , ,