11 rezoluții SEXUALE pentru Noul An de care trebuie să țină cont orice femeie

11 rezoluții SEXUALE pentru Noul An de care trebuie să țină cont orice femeie
Foto: mpinteractiv.ro

Vrei să radiezi de fericire în fiecare zi a noului an, atunci alege calea cea mai simplă și sigură. Lasă silueta, cariera sau banii deoparte și propune-ți pe primul loc să ai o viață sexuală perfectă. Odată ce o ai pe asta, fii sigur că și restul vor funcționa mai bine.

Foto: andreearaicu.ro

Foto: andreearaicu.ro

1. Concentrează-te pe ce îți place în pat

Cea mai sigură metodă ca să ajungi garantat la orgasm este să știi ce vrei de la partenerul tău. Următorul pas este să-i spui și lui, fără inhibiții și reținere. Transformă-ți fanteziile în realitate.

2. Să bați recordul la numărul de partide într-o singură noapte

Bucură-te de un maraton sexual. Timp de 2-3 zile, închide-și telefonul și mergi cu iubitul la un hotel sau la o cabană, unde singura voastră ocupație să fie plăcerea.

3. Concentrează-te doar pe plăcere atunci când faci sex

Măcar în cele câteva minute (sau ore dacă ești o norocoasă) în care iubitul tău se chinuie să te facă să țipi de plăcere, lasă-ți problemele deoparte și bucură-te de senzații.

Foto: andreearaicu.ro

Foto: andreearaicu.ro

4. Cumpăra-și jucării sexuale

Accesoriile pentru sex îți pot aduce mai multe orgasme decât îți închipui. Nu doar că te ajută să-ți pui în aplicare fanteziile, dar te pot ajuta și să te distrezi cu partenerul tău. Iar dacă nu ai unul, un vibrator pentru noul an este un must!

5. Fă sex într-un loc nou sau un mod neîncercat până acum

E timpul să experimentezi! Lasă principiile acasă măcar pentru o noapte și fă tot ce-ți trece prin cap! Ai văzut o scenă dintr-un film care te pune pe jar? Pune-o în practică alături de iubitul tău! Știi cum se zice, o iubită perfectă este gospodină în bucătărie, dar în dormitor este o fată rea și obraznică!

6. Fă sex cu lumina aprinsă

Mai toate femeile au inhibiții când vine vorba să facă sex cu lumina aprinsă, de frica privirilor critice ale iubitului. Ei bine, măcar o dată, lasă inhibițiile deoparte și oferă-i o priveliște pe care să nu o uite prea repede!

7. Aventurează-te într-un one night stand

Dacă întâlnești un bărbat care te atrage ca un magnet, măcar o data în viața ta lasă-te dusă de val și nu te mai gândi la consecințe! Fă-ți de cap cu el și pune în practică toate visele tale. Asigură-te doar că nu te vei mai întâlni vreodată cu el!

8. Fa sex în natură!

Acum e încă frig, însa la vara îți propunem să experimentezi orgasmele bio. Fără adaosuri de vecini nesuferiți, fără copii, fără becuri și paturi care scârțâie. Mergi cu partenerul într-o escapada și just do it.

9. Exteriorizează-ți senzațiile

Îți vine să țipi de plăcere? Atunci fa-o! Sunetele din timpul sexului sunt cât se poate de excitante pentru partener, așa că nu te abține. Lasă-ți partenerul să vadă cât de priceput este, scrie perfecte.ro.

10. Nu lua nicio boala

Dacă vrei o viață sexuală sănătoasă, ai grija la bolile cu transmisie sexuală. Protejează-te de fiecare dată, oricât de tentant ar fi să te lași dusă de val.

11. Fii senzuala în orice zi a anului

Lasă chiloțeii de bumbac și pijamalele groase pentru 50 de ani. Acum, mergi în magazinele de lenjerie intima și cumpăra-ți cele mai sexy modele. Folosește și ulei de corp aromat înainte să mergi la culcare, astfel încât partenerului tău să-i vină să te mănânce. La propriu!

Foto: andreearaicu.ro

Foto: andreearaicu.ro

Tag: , , , ,