10 vedete care au un handicap, dar asta nu le-a împiedicat să ajungă celebre

10 vedete care au un handicap, dar asta nu le-a împiedicat să ajungă celebre
colaj KanKan.md

S-au născut cu un handicap, sau au rămas cu unul, în urma unor boli sau întâmplări, însă asta nu i-a oprit din visul lor. Vedetele de mai jos au trecut peste orice, doar ca să devină celebrități, iar handicapul pe care îl au nu le-a fost în niciun caz o piedică, scrie fishki.net.

Sylvester Stallone

În timpul nașterii sale, medicii au afectat nervii faciali ai actorului, cu forcepsurile. Acesta are o jumătate de față paralizată și poate vorbi mai greu decât un om obișnuit.

Donald Joseph ”DJ” Qualls

Actorul a suferit în trecut de limfomul Hodgkin, care i-a afectat pielea, iar ca urmare a rămas foarte slab.

Peter Dinklage

Vedeta serialului Game of Thrones s-a născut cu o maladie - Acondroplazie, o boală congenitală caracterizată prin oprirea creșterii oaselor membrelor, în special a brațelor și coapselor.

Winnie Harlow

Fotomodelul din Canada suferă de Vitiligo, adică tulburări de pigmentare a pielii, din cauza lipsei de malanină în organism.

RJ Mitte

Actorul din Breaking Bad suferă de paralizie cerebrală din copilărie. Astfel, semnalele ajung cu întârziere la creierul său, fapt care i-a afectat mișcările mâinilor, care uneori se pot mișca de la sine, fără să fie controlate de RJ.

Seal

Cântărețul britanic suferă de erupție cutanată cronică fotosensibilă. Astfel, tenul feței i-a fost afectat. Totuși, Seal spune că asta l-a făcut special.

Forest Whitaker

Actorul, câștigător al Premiului Oscar în 2007, suferă de ptoză a ochiului stâng, o boală congenitală a nervului oculomotor.

Jamel Debbouze

Actorul francez și-a fracturat mâna dreaptă la 14 ani. Astfel, acesta apre mereu în public cu ea în buzunar. Mâna nu i se mai dezvoltă de la acea vârstă și el nu o poate mișca.

Zinovy Gerdt

Actorul rus și-a afectat un picior într-un război. Chiar dacă a suferit mai multe operații și piciorul a fost salvat, acesta a rămas mai scurt cu 8 centimetri decât celălalt, iar pe tot restul, actorul a avut mici probleme ale mersului.

Nick Vujicic

Nick este un predicator și vorbitor motivațional din Australia care s-a născut fără mâini și fără picioare. Este cunoscut în toată lumea pentru discursurile sale și este apreciat pentru tăria de caracter.

Tag: , , , , , , ,