10 obiceiuri NOCIVE pentru viața ta SEXUALĂ. Află ce trebuie să eviți

10 obiceiuri NOCIVE pentru viața ta SEXUALĂ. Află ce trebuie să eviți
foto: one.ro

Sexul ar trebui să semnifice mau mult decât, în mod cert, o bifă în agenda ta. Dar cum zilele noastre sunt din ce în ce mai mai pline, iar noi presați de responsabilități, este necesar să facem eforturi pentru ca viața noastră să nu își piardă din intensitate și romantism.

Există multe lucruri mărunte care apar și care ne țin departe de o partidă incendiară de sex. Și multe depind doar de noi. Iată câteva dintre acestea.

1. Mergi în pat cu iPad-ul în brațe

Da, știm, câteodată îți vine greu să își de pe pagina de Facebook, sau poate mai vrei să vezi încă un episod din ”Urzeala tronurilor”. Însă indiferent că vorbim de telefon, tablete sau laptop, gadget-urile consumă timp și energie. Iar faptul că mai trimiți un email, înainte de culcare demonstrează clar că mintea ta este cu totul în altă parte decât la iubitul tău.
De asemenea, nu este recomandat să ai un televizor în dormitor. Conform statisticilor, cuplurile care au un televizor în dormitor ajung să facă cu 50% mai puțin sex decât obișnuiau.

2. Mănânci prea târziu și prea mult

Din cauza stresului și programului încărcat ajungem să luăm cina târziu, iar asta ne va face se ne simțim și mai obosiți și greoi. Asta să nu mai vorbim de remușcări. Iar atunci când nu te simți bine în pielea ta categoric nu mai ai chef să faci sex.

3. Bei un pahar de vin în plus

Consumul de alcool este altă cauză cunoscută a scăderii libidoului. O cantitate moderată de alcool ne ajută să ne relaxăm și să scăpăm de inhibiții. Însă dacă depășim acea limită, alcoolul ne poate adormi sau ne poate face să devenim agresivi.

4. Dormi cu pisica sau câinele în pat. Asta ca să nu mai vorbim despre copil

Știm, ochișorii ăia umezi de escroc sentimental ai cățelușului tău te-au dat pe spate, pur și simplu nu îl poți refuza. Animalele de companie nu au ce căuta în doritorul tău. Este cunoscut faptul că o partidă de sex poate face minuni când vine vorba despre stres.

foto: one.ro

foto: one.ro

5. Călătoriții întotdeauna însoțiți de copii

Persoanele care au cel puțin o vacanță pe an fără copii au o viață sexuală mult mai satisfăcătoare.

6. Dormi în pijamaua ta confortabilă

Un tricou larg, o cămașă demnă de o măicuță sau o pijama imensă cu ursuleți. Scapă de ele urgent, și ca să fii sigură că nu te simți tentată să le mai porți.

7. Ești foarte critică cu felul în care arăți

Cu toții avem defecte. Însă să fii preocupată de asta nu este deloc constructiv, îți vei distruge încrederea în tine și nu te vei mai simți deloc sexy. Învață să îți iubești corpu și să te simți bine în pielea ta, scrie elle.ro.

8. Chiulești de la sală

Să te iubești așa cum ești nu înseamnă să nu mai ai grijă de tine. Du-te la sală cât de des poți, vei arăta mai bine, te vei simți mai bine și vei scăpa de stres și anxietate.

foto: one.ro

foto: one.ro

9. Nu organizezi seri romantice

Încearcă să îți programezi cât de des poți, dar nu rar de o dată pe săptămână, partidele de sex.

10. Aștepți momentul potrivit

Odată cu vârsta, nivelul de estrogen scade și odată cu el scade și libidoul. Așa că, chiar dacă nu prea ai chef, nu spune ”Nu”.

Tag: , , , , ,